Masentaako? Tämä koiravideo saa hymyn huulille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulun ja juhlapyhien jälkeen saattaa iskeä alakulo. Vapaapäivistä huolimatta keho voi tuntua väsyneeltä ja mieli ankealta. Mässäily on aiheuttanut morkkiksen ja arkeen palaaminen tuntuu ylivoimaiselta. Tällöin kannattaa mennä internetiin.

Tutkimusten mukaan eläinvideot auttavat paremman mielen saavuttamisessa. Yksi netin eläintähdistä on Tofu-niminen koira, jolla on pelkästään Instagramissa yli 78.000 seuraajaa. Nyt piristäviä elämänohjeita jakava lemmikkieläin on julkaissut hyän mielen videon Youtubeen.

Toton Africa -kappaleen tahdissa tehty karaokevideo on piristävä ja rakastava. Koira kehuu videolla, kuinka juuri katsojan näkeminen on paras asia päivässä. Ihmiset ovat osoittaneet kiitollisuutensa elämään iloa tuottavalle japanilaiskoiralle.