Mitä ihmettä? Hello Kittylla on kaksoissisko nimeltään Mimmy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen Sanrio-yhtiö paljasti noin neljä vuotta sitten, että Hello Kitty -hahmo ei ole kissa, vaan kissapäinen pikkutyttö. Nyt yhtiö kertoo, että Hello Kittylla on koko ajan ollut myös kaksoissisko nimeltään Mimmy.

Kerroimme taannoin, että Sanrion mukaan Hello Kitty on on sarjakuvahahmo ja pieni tyttö. Se ei ole kissa, koska se kävelee kahdella jalalla ja istuu kuten ihmiset. Sen sijaan anime-hahmolla on oma lemmikkissa nimeltään Charmmy Kitty. Animehahmolla on myös sisko nimeltään Mimmy.

Mimmylla on keltainen rusetti oikeassa korvassaan, kun taas Kittyllä oleva punainen rusetti on vasemmalla. Japanilainen Hello Kitty on Yuko Shimizun suunnittelema hahmo, joka esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1974 japanilaisen Sanrion rahakukkaron koristekuvana.