Catfish-ohjelman rajuimmat valheet listattiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime vuosina yleistyneellä catfishing-termillä tarkoitetaan ihmistä, joka huijaa esimerkiksi netin kautta toisen ihastumaan itseensä, vaikka koko suhde saattaa perustua pelkkiin valheisiin. Usein nämä ihmiset ovat valehdelleet kaiken taustoistaan ulkonäköönsä aste.

Aihetta perkaava Catfishing-sarja on ollut suuri menestys MTV-kanavalla. Vuosien varrella sarjassa ollaankin nähty mitä käsittämättömämpiä huijareita ja heidän valheitaan.

Huijausta epäilevät ihmiset ovat ottaneet sarjan tekijöihin yhteyttä, jonka jälkeen juontajat pyrkivät selvittämään, ovatko heidän netti-ihastuksensa todella niitä henkilöitä, joita he väittävät olevansa. Mukana on lukuisia ihmisiä, jotka ovat täysin eri sukupuolta tai aivan eri ikäisiä tai näköisiä kuin mitä he ovat väittäneet olevansa.