Jasmine julkaisi sänkykuvansa – makoilee yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mallikaunotar Jasmine Tookes kiinnitettiin taannoin Victoria’s Secretin arvostettuun mallitiimiin ja hän pokasi sittemmin Snapchat-miljonääri Bobby Murphyn. Nykyisin Jasmine pitää syystäkin hyvää huolta vartalostaan, sillä hän on ryhtynyt malliuran lisäksi fitness-harrastajaksi.

Nyt Jasmine Tookes poseeraa upeissa somekuvissaan muun muassa silmiähivelevissä maisemissa sijaitsevan makuuhuoneen sängyllä yläosattomissa.

View this post on Instagram

V MAGAZINE • MS. JULY

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

View this post on Instagram

Think pink💕 last job! Holiday time🙃

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.