Kanye West raivostui – Drake seurasi Kim Kardashiania Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppärit Kanye West ja Drake ovat ilmiriidoissa. Äsken Kim Kardashianin aviomies Kanye West raivosi suurieleisesti Twitterissä, koska sai tietää Draken seuranneen hänen vaimoaan Instagramissa. Drake seurasi Kim Kardashiania syyskuussa.

Nyt jo poistetuissa twiiteissä on lukenut, että kanadalaiselle Drakelle silmittömästi suuttunut Kanye West on järkyttynyt saadessaan tietää, että Drake on seurannut kolme kuukautta sitten Kim Kardashiania Instagramissa.

Westin mukaan tilanne on omituinen, koska hänellä on ongelmia Draken kanssa, mutta silti mies on jossain vaiheessa seurannut hänen vaimoaan sosiaalisessa mediassa, Daily Mail uutisoi.

Syksyllä levisi huhuja, joiden mukaan Drakella ja Kim Kardashianilla olisi ollut salasuhde. Kim Kardashian tyrmäsi huhupuheet heti. Tilanne on tulehtunut niin pahaksi, että samassa naapurustossa Kanye Westin perheen kanssa asuva Drake on joutunut parantamaan kotinsa turvallisuutta välienselvittelyn takia.