Ensin bikineille riisui Kendall – nyt Kourtney Kardashian seurasi perässä lumihankeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen vanhin sisko, 39-vuotias muotisuunnittelija Kourtney Kardashian, tapaili taannoin 20-vuotiasta Luka Sabbatia, mutta suhde päättyi lyhyeen. Sittemmin Kourtney on nähty sosiaalisessa mediassa rohkeammissa kuvissa kuin miesmuistiin.

Kerroimme eilen miten julkkisperheen supertähti Kendall Jenner poseerasi lomareissullaan lumihangessa pelkät bikinit, pipo ja kengät yllään. Nyt isosisko Kourtney on seurannut perässä ja poseerannut niin ikään bikineissä lumihangessa. Hän totesi kuvatekstissä kopioineensa siskonsa idean.

Taannoin Kourtney nähtiin GQ-lehden ja Conde Nastin yhteisessä videossa, jossa kaunis brunette riisuu vaatteensa, poseeraa alusvaatteisillaan ja pulahtaa lopulta design-talon uima-altaaseen uimaan. Videosta tuli heti nettihitti, sillä se on katsottu jo miljoonia kertoja.