Nukutko huonosti? Näin yksinkertaisesti parannat unesi laatua

Lifestyle Terveys · Meri Pulkkinen

Nukkuminen on luonnollisesti tärkeä osa ihmisen elämää. Jos unen laatu on huonoa, tai sen määrä ei ole riittävää, voi se pahimmillaan vaikuttaa negatiivisesti kaikkiin muihinkin elämän osa-alueisiin. Jokainen meistä voisi varmasti ajoittain nukkua vielä parempia unia kuin mitä me nyt nukumme.

Tähän vaivaan on nyt keksinyt apukeinoja Bright Side –YouTube-kanava. Tuoreella videolla on nimittäin listattu yhdeksän asiaa, joiden avulla sinäkin voit parantaa unesi laatua.

Esimerkiksi nukkumisympäristön siistiminen ja rauhoittaminen, ruokavalion tarkkailu, päivänvalon näkeminen mahdollisimman paljon päivän aikana sekä samanlaisessa iltarytmissä pysyminen voivat auttaa unen laadun parantamisessa ja unen määrän lisäämisessä.