Emily Ratajkowskin yllä narunpätkät ja pari postimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Bye 2018

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Täydellisyyttä hipovaa vartaloaan usein sosiaalisen median päivityksissään esittelevä kaunotar nähdään nyt poseeraamassa bikineissä, joita voi hädin tuskin sellaisiksi kutsua. Tällä kertaa asu on nimittäin lähes yksinomaan punaista narua, jonka ohella hänen vartaloaan peittää pari postimerkin kokoista kangaspalaa.

View this post on Instagram

Xochimilco

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.