Teinipopparin bileasu paljasti liikaa? Pettikö niukka bilemekko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja niiden perusteella nuorista naisista tehdään tähtiä. Justin Bieberin taannoinen löytö on 18-vuotias teinitähti Madison Beer, joka on jo villinnyt miljonat nuoret miehet ja joka on miljoonien nuorten naisten roolimalli.

View this post on Instagram

the drama and the romance

A post shared by Madison (@madisonbeer) on

Nyt Madison julkaissut kuvan itsestään ja ystävästään juhlimassa vuoden vaihtumista. Molemmilla kaunottarilla on niukat bileasut, mutta Madisonin pienenpieni hopeanhohtoinen bilemekko oli ehkä jäänyt aavistuksen liian pieneksi. Se nimittäin paljasti hänen intiimejä ruumiinosiaan jopa hieman liiankin kanssa.

View this post on Instagram

👨🏻‍🚀 @samuelnw

A post shared by Madison (@madisonbeer) on

18-vuotias Madison Beer on amerikkalainen laulaja-näyttelijä, joka nousi tähdeksi Justin Bieberin ylistettyä häntä Twitterissä. Sittemmin nuori kaunotar sai levytyssopimuksen Island Def Jam -levy-yhtiölle. Hän julkaisi uransa alkuvaiheessa YouTubessa omia versioitaan tunnetuista hiteistä, kunnes Bieber näki videon, jossa Madison lauloi Etta Jamesin kappaleen At Last. Beerillä ja Bieberillä on nykyisin sama manageri Scooter Braun.