Miehen ruokaraivarit lähtivät käsistä – ammuskeli drive in -luukulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Useat ajokaistan kautta ruokaa tilanneet asiakkaat ovat oppineet, että paperipussien sisältö kannattaa käydä pikaisesti läpi tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Toisinaan tilauksesta uupuu jotain. Nyt Taco Bellin asiakas on saanut silmittömän raivokohtauksen tacokastikkeen takia.

Mies oli tehnyt tilauksensa Oklahomassa Taco Bellin take away -kaistalla aamuyöllä. Hän otti tilauksen vastaan ja jatkoi matkaa. Asiakas kuitenkin tuli hetkeä myöhemmin takaisin todella vihaisena. Mies huusi, että hänen tilauksestaan puuttui kastike.

Sen jälkeen mies otti aseen esiin ja alkoi ammuskella. Ravintolan henkilökunta juoksi vessaan piiloon. Mies harppoi Taco Belliin sisään, tutki paikkoja ja poistui. Kukaan ei loukkaantunut kahakassa ja poliisi on etsintäkuuluttanut ammuskelijan, The Smoking Gun uutisoi.