Nainen shoppaili 19 miljoonalla eurolla Lontoon Harrodsissa – poliisitutkinta alkoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ne piirtää, joilla on liitua -sanonta kuvaa hyvin tapausta, joka sattui taannoin Lontoon maailmankuulussa Harrodsin tavaratalossa. Rikkaiden ja kuuluisien suosimassa tavaratalossa aktiivisesti shoppaillut nainen on kuluttanut sinne 10 vuodessa huimat 19 miljoonaa euroa. Summa on niin suuri, että siitä on nyt aloitettu poliisitutkinta.

BBC kertoo, että kyseessä oli Zamira Hajiyeva, joka joutui poliisitutkinnan kohteeksi käyttämiensä rahojen alkuperästä. Sama nainen on shoppaillut suurilla summilla, sillä hän on käyttänyt tavarataloon esimerkiksi lähes 200.000 euroa yhdessä päivässä. Keskimääräinen ostos on ollut tuhansia euroja jopa päivä 10 vuoden ajan.

Rikkaan pankkiiri Jahangir Hajiyevin entinen vaimo on nyt joutunut uuden korruption vastaisen ”Unexplained Wealth Order” -lain ensimmäiseksi kohteeksi, joten tapaus on saanut Britanniassa kovasti huomiota. Azerbaidzanista kotoisin oleva Hajiyeva halusi pitää henkilöllisyytensä salassa, mutta tuomioistuin päätti julkistaa sen. Tuomioistuin määräsi samalla naisen kertomaan mistä on rahansa saanut. Jos tuomioistuin ei usko selitystä, voivat Hajiyeva ja hän menettää luksusasuntonsa.