Woodstock 50 vuotta -festivaali järjestetään alkuperäisellä paikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tunnetuin musiikkifestivaali Woodstock täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Nyt on vahvistunut, että tapahtuma järjestetään sen juhlavuoden kunniaksi alkuperäisellä paikalla peräti kolmen päivän mittaisena jättifestivaalina.

Tapahtuman järjestelyissä mukana oleva Bethel Woods Center for the Arts ilmoitti äskettäin, että Woodstockin muistofestivaali tullaan järjestämään samalla paikalla New Yorkin osavaltion Bethelin kaupungissa, jossa festivaali juhlittiin ensikerran 15. – 18. elokuuta vuonna 1969, jolloin paikalle saapui noin 400.000 ihmistä. Historiallinen alue on nykyisin järjestön hallinnassa.

Ennakkotietojen mukaan tapahtuman ohjelmassa on musiikkiesitysten lisäksi myös seminaarityylisiä puheenvuoroja eturivin futuristeilta ja asiantuntijoilta. Näyttelyssä on lisäksi esineistöä alkuperäisiltä vuoden 1969 festivaaleilta. Lisätietoja luvataan paljastaa tulevien kuukausien aikana.