McDonaldsin asiakas ei löytänyt pilliä – kävi käsiksi naistarjoilijaan ja sai selkäsaunan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muovisten pillien menekki on viime aikoina ollut kovassa laskussa, sillä monet maat haluavat kieltää kokonaan kertakäyttöiset muovituotteet. Nyt verkossa leviää video, jossa nähdään McDonaldsissa asioiva harvinaisen sekava miesasiakas, joka ei löytänyt ravintolasta pillejä.

Silminnäkijöiden mukaan Daniel Taylor ilmestyi Floridan St. Petersburgissa sijaitsevan ravintolan kassalle tivaamaan missä pillit ovat, johon naistarjoilija kertoi heidän antavan niitä nykyisin vain pyynnöstä. Selitys ei ilmeisesti miehelle riittänyt, sillä tämä iski raivoisasti kiinni naiseen ja repi tämän kassapöydän ääreen.

Nyrkkeilyä harrastava nainen ei aikaillut, vaan ryhtyi iskemään väkivaltaista miestä nyrkeillä kasvoihin ja päähän. Hän ehti saada useita iskuja kohteeseen ennen kuin ravintolan miestarjoilija ehti väliin ja veti naisen kauemmaksi miehestä.