Takaa-ajettu yritti piiloutua poliiseilta – sukelsi pää edellä roskikseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridalainen mies juhlisti uutta vuotta roska-astiassa poliiseja pakoillen. Yritys ei tosin onnistunut, vaan epäilty pidätettiin nopeasti. Tilanne sai alkunsa poliisien yritettyä pysäyttää autolla liikkuneen miehen Floridan South Daytonassa.

Pysäyttämisen sijaan hän vain kiihdytti vauhtiaan. Lopulta takaa-ajettu pysäytti ajoneuvonsa ja jatkoi pakoa jalan. Helikopterin kuvaamalla videolla nähdään, kuinka hän sukelsi pää edellä läheisen puiston roskikseen piilotellakseen poliiseja.

Viranomaiset kuitenkin löysivät ja pidättivät epäillyn. Häntä syytetään Circa-sivuston mukaan laittoman aseen hallussapidosta, ilman korttia ajamisesta ja viranomaisten vastustamisesta.

NYE Dumpster Suspect

Where did you spend New Year's Eve? This individual chose to spend part of it hiding in a Dumpster. He rang in the New Year facing charges of fleeing or attempting to elude law enforcement, possession of a firearm by a convicted felon and driving while license suspended.

Publiée par Volusia County Sheriff's Office sur Mercredi 2 janvier 2019