Hämmentävä löytö ruoan seasta: ”Näyttää ihan peräaukolta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen Tesco-kauppakeskuksen asiakas Andrew Lee koki äskettäin erikoisen tilanteen, kun hän löysi ruoka-annoksestaan jotain todella outoa. Hän oli tilannut puolentoista punnan hintaisen annoksen lihacurrya, josta löytyi harmahtavan värinen outo palanen.

Leen mukaan hänen löydöksensä näytti navalta tai kissan peräaukolta. Mies otti löydöksestään kuvat ja julkaisi ne sosiaalisessa mediassa. Tesco vastasi kuvien synnyttämään kohuun toteamalla, että löydös oli sen mukaan pala suuresta verisuonesta. Kauppaketju pyysi miestä lähettämään löydöksen takaisin tutkimuksia varten.

Andrew Lee kertoi The Sun -lehdelle, ettei hän kyennyt syömään tapauksen jälkeen mitään kahteen päivään ja kehui tämän olleen elämänsä paras dieetti. Hän kertoi myös, ettei ollut koskaan aiemmin löytänyt ruoastaan mitään vastaavaa. Myöhemmin Tesco vahvisti, että sen asiantuntijoiden mukaan kyseessä oli suurikokoisen verisuonen osa.