Oikeus määräsi: Blac Chyna joutuu ostamaan television Rob Kardashianille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ilmiiidoissa olevat Dream Kardashianin vanhemmat, Rob Kardashian ja Blac Chyna, ovat oikeusasiakirjojen mukaan selvittäneet parin vuoden takaista riitaansa. Kinastelu äityi tällöin fysikaaliseksi ja talossa olleita tavaroita tuhoutui käyttökelvottomaksi.

The Blastin tietojen mukaan Blac Chyna oli nauttinut 14. joulukuuta 2016 huumausaineita ja alkoholia. Sen jälkeen nainen oli riehunut Rob Kardashianin asunnossa tuhoten miehen television, yhden oven ja puhelimen. Lisäksi asunnossa riehunut nainen oli rikkonut Kris Jenneriltä lahjaksi saadun piparkakkutalon.

Blac Chyna on suostunut korvaamaan vahingoittuneen television. Lisäksi nainen joutuu maksamaan t-paidasta, jonka oli rikkonut Rob Kardashianin päältä. Chyna maksaa vaatekappaleesta 250 dollaria. Muut korvausvaateet on evätty todisteiden puuttumisen vuoksi.