12-vuotias leikkautti pitkät hiuksensa pois – koska halusi lahjoittaa ne syöpälapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiusten menettäminen syöpähoitojen myötä on yhtä kova paikka lapsille kuin aikuisillekin. Silloin avuksi tulevat usein peruukit, joiden avulla lapset saavat hiukset takaisin kunnes heidän omat hiuksensa taas kasvavat. Peruukkeihin tarvitaan hiuksia myös suomalaisilta lahjoittajilta.

Nyt forssalainen parturi-kampaamo Hairlekiini on julkaissut sosiaalisessa mediassa koskettavan päivityksen 12-vuotiaasta tytöstä, joka halusi leikkauttaa itsensä kaljuksi. Syy oli todella upea, sillä tyttö haluasi lahjoittaa pitkät ja kauniit hiuksensa syöpälasten peruukkeihin.

– Tämä huikean rohkea 12-vuotias tyttö halusi lahjoittaa kirjaimellisesti kaikki hiuksensa syöpää sairastavien lasten peruukkien tekoon! Nämä hiukset tekevät varmasti jonkun lapsen ikionnelliseksi, Hairlekiini totesi sosiaalisessa mediassa julkaisemiensa kuvien yhteydessä.