Temptation Islandin Eveliina Uosukainen rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat sittemmin päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Parhaillaan julkkispari viettää lomaansa etelän auringossa.

Nyt julkkisparin kauniimpi osapuoli nähdään poseeraamassa bikineissä upeassa kuvassa, jossa Eveliina makoilee vatsallaan bikineissä. Samalla hänen bikinipeppunsa nousee kuvassa pääosaan.

View this post on Instagram

Parasta aurinkosuojaa sisäisesti ja ulkoisesti!☀️ Mä en normaalisti edes pala, vaikken käyttäis aurinkorasvaa. Kuitenkin viime Kyproksen reissulla paloin pahasti, vaikka käytin jotain perus kaupan halppisrasvaa, ja viikon päästä ihoon nous pikku rakkulaa ja nahka alko kuoriutumaan – ei kiva. . Oon myös viime aikoina alkanut miettimään koko rusketus asiaa ja ihosyövän riskejä ennen kaikkea palaessa. Onko se rusketus edes niin tärkeetä matkoilla? Ei nykyään. Ennen maattiin reissuilla auringossa aamusta iltaan rusketuksen takia, nykyään käytetään matkoilla päivät liikkuen ja uusia paikkoja tutkien. Mutta ne lyhyet hetket kun auringossa ollaan rentoutumassa niin haluan suojata ihoani palanemiselta ja myös sen ennen aikaiselta vanhenemiselta. . Käytän Solunsuojaa sisäisesti muutenkin päivittäin moneen muuhunkin tarkoitukseen, mutta täällä reissussa se on ennen kaikkea ollut mulle super hyvä sisäinen aurinkosuoja tasaiseen hyvään rusketukseen ilman palamisia ja vastutustuskykyyn ettei pöpöt oo iskenyt, vaikka semmosissa paikoissa onkin liikuttu missä se ois ollut hyvin todennäköistä ja käsidesi tällä reissulla unohtui kotiin. Sit oon käyttänyt ekaa kertaa myös saman sarjan aurinkotuotteita. Viikko kaks ennen lähtöä aloin valmistelee ihoa aurinkoon Presun rasvalla ja täällä ollessa Sunsprayta ja Aftersunia, enkä oo muuten palanut kertaakaan ja tosi tasainen rusketuskin tullut matkaan rasvojen käyttämisestä huolimatta! . Moni jättää käyttämättä rasvoja, koska haluaa ruskettua ja ajattelee että rasvojen kanssa ei saa väriä niin hyvin. Voin sanoa, että näitten kanssa oon saanut jopa nätimmän päivetyksen iholle, kuitenkin myös suojaten samalla sitä haitallisilta UV-säteiltä! Suosittelen kokeileen!😍 ➡️www.roosaeveliina.com/fitline #fitline #solunsuoja #aurinkosetti

A post shared by EVELIINA UOSUKAINEN (@roosaeveliinaa) on

View this post on Instagram

Ihan chillit oltavat täällä!😎

A post shared by Daniel Lehtonen (@biledanilol) on

Bile-Dani kertoi taannoin Staran haastattelussa suhteestaan ja Temptation Island -ohjelman haasteista sille. Katso tästä Bile-Danin videohaastattelu tästä alta.