Gigi Hadid ja Zayn Malik erosivat taas – tällä kertaa lopullista?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Zayn Malikia ja malli Gigi Hadidia on pidetty Hollywoodin unelmapariskuntana. Heidän rakkauselämänsä sai viime vuonna särön, kun Malik ilmoitti kaksikon eronneen. Kesällä he kuitenkin palasivat takaisin toistensa kainaloon.

E! News kertoo nyt pariskunnan eronneen mitä ilmeisimmin lopullisesti. Fanit alkoivat epäillä kaksikon rakkauden uupumista, koska heitä ei ole ikuistettu yhdessä aikapäiviin. Lähipiiristä paljastetaan, että Gigi Hadid ja Zayn Malik eivät ole viettäneet aikaansa sitten marraskuun alkupuolen.

Molemmat keskittyvät nyt uraansa ja omaan hyvinvointiinsa. He viettävät aikaansa erillään, ja fanit pelkäävät, että kyseessä on lopullinen ero. One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on keskittynyt uuden musiikin tekemiseen, kun taas Gigi Hadid on keskittynyt mallin uraansa.