Uudenvuoden juhlinta lähti käsistä – miehelle positiivinen tulos kaikista huumetesteistä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ibizalla asuva mies on pidätetty tavanomaista railakkaamman uudenvuoden juhlinnan seurauksena. Poliisin huumetestissä kävi ilmi, että hän on käyttänyt kaikkia aineita joita testi voi ylipäätään tunnistaa.

Poliisit pidättivät varhain aamuyöstä 31-vuotiaan miehen liikenteen vaarantamisen vuoksi. Asemalla miehelle suoritettiin laitoksella jokainen mahdollinen huumetesti. Niistä jokaisen tulos oli positiivinen.

Testeissä pidätetyn todettiin nauttineen muun muassa kannabista, amfetamiinia, metamfetamiinia, kokaiinia ja opiaatteja. The Local -sivuston mukaan ei ole tiedossa, oliko hän nauttinut myös alkoholia.

Pidätetyn hallusta takavarikoitiin myös suuri määrä huumeita. Niiden joukossa oli kokaiinia, erilaisia pillereitä ja ruskeaa ainetta jota poliisi ei ole toistaiseksi tunnistanut.