Ekologinen huumediileri hylkäsi muovipussit – myy nyt kokaiinia pikkupulloissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen huumediileri on päässyt otsikoihin ekoystävällisestä tavastaan myydä kokaiinia. Mies on vaihtanut pienet ja kertakäyttöiset annospussit kierrätettäviin pikkupulloihin. Syynä on ympäristötietoisuus.

Kokaiinia diileriltään ostanut mies kertoo Metro-lehdelle, että hän sai erän pienessä ja uudelleen käytettävässä pullossa. Diileri oli sanonut, että ei käytä enää pieniä muovipusseja tai pakkauksia ekologisista syistä. Hän oli myös kehoittanut ostajaa palauttamaan pullon seuraavalla kerralla täyttöä varten.

Diileri kertoi etenkin kokaiinia käyttävien hipstereiden ihastuneen kierrättämiseen huumebisneksessä. Valitettavasti kokaiinintuotanto tuhoaa sademetsiä ja ympäristöä. Muovijätteen vähentäminen on ekoteko, mutta pienten erien myyminen kierrätettävissä pulloissa ei pelasta kokaiiniviljelysten vuoksi raivattuja sademetsiä ja niiden eläimistöä.