Abigail Ratchford on kurvitar vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Nyt Abigail Ratchford nähdään rohkeissa somekuvissaan, joissa kurvitar selvästi haastaa itsensä Kim Kardashianin, sillä hän poseeraa rantavedessä vatsallaan ja antaa kurvikkaan takapuolensa varastaa päähuomion.

View this post on Instagram

🌊🌊🌊🌊🌊

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.