Mies kaahasi ylinopeutta – syyttää Mötley Crüeta raskaasta kaasujalasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poliisi on pysäyttänyt 145 kilometrin tuntinopeudella ajaneen miehen Manitoban provinssissa. Hurjaa ylinopeutta ajanut mies syytti raskaasta kaasujalastaan glamrockbändi Mötley Crüeta. Poliisi ei niellyt selitystä, vaan ojensi miehelle sakot.

Royal Canadian Mounted Police on julkaissut Facebookissa kuvan, jossa kerrotaan eilen annetuista ylinopeussakoista. Hurjaa ylinopeutta kaahannut kuljettaja sanoi, että radiosta soinut Mötley Crüen Kickstart My Heart -kappale oli niin hyvä, että auto lähti väkisin kovempaa.

Poliisi tiesi, että kappale oli todellakin soinut radiossa, koska hän oli itsekin kuunnellut samaa radiokanavaa. Poliisiviranomainen oli pystynyt ajamaan turvallisesti rockhitistä huolimatta. Mötikkäfani sai sakkoa 639 Kanadan dollaria, eli 421 euroa.

This driver’s excuse for going 145kmh? Kickstart my Heart by Mötley Crüe was on the radio. Funny enough, our officer…

Publiée par Royal Canadian Mounted Police in Manitoba sur Lundi 7 janvier 2019