Taapero harhaili sisävaatteissa pakkasessa – bussikuski pelasti hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapset tarvitsevat tauotonta tarkkailua sisätiloissa, mutta erityisen tärkeä on varmistaa, etteivät he pääse yksikseen ulos. Nyt Yhdysvaltojen Milwaukeessa bussikuski Irena Ivic on noussut sankariksi pelastettuaan ulkona pakkasessa sisävaatteissa yksin harhailleen taaperon.

Juuri kävelemään oppinut pikkupoika herätti ohi ajaneen bussikuskin huomion 22. joulukuuta taaperrellessaan pitkin jalkakäytäviä ilman aikuista. Irena Ivic päätti välittömästi puuttua asiaan, sillä taapero olisi voinut koska tahansa harhautua kohtalokkaasti autotielle tai päätyä jonnekin palelemaan yksikseen.

Irena Ivic pysäytty linja-autonsa ja riensi hakemaan pikkupojan bussiin lämmittelemään. Bussin valvontakamerat tallensivat tilanteen. Videolla kuullaan miten sekä bussikuski että tilannetta seurannut matkustaja kertoivat tärisevänsä tapahtuneen johdosta. Tiedossa ei vielä ole kuinka pitkään taapero harhaili sisävaatteissa yksin pakkasessa. Viranomaisia odotellessa lapsi nukahti Irena Ivicin syliin.