Mies kuuli isänsä auttaneen synnytyksessä – pahoinpiteli pizzalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridalainen mies on pidätetty jopa osavaltion mittapuulla hämmentävästä rikoksesta. Hän yritti pahoinpidellä isäänsä pizzalla. Tilanne sai alkunsa Robert Houstonin kuultua isänsä auttaneen hänen synnytyksessään 33 vuotta aikaisemmin.

Tieto sai miehen raivon partaalle, ja hän hyökkäsi koiria ulkoiluttamassa olleen isänsä kimppuun tämän saavuttua kotiin. Houston piteli isäänsä kiinni tuolissa samalla, kun hän työnsi tilaamaansa pizzaviipaletta uhrin kasvoille.

Raivottuaan hetken aikaa mies poistui ulos odottamaan paikan päälle hälytettyjä poliiseja. Paikallisen WFLA-uutissivuston mukaan Houston ei vastustellut pidätystä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, miksi mies raivostui isänsä avuliaisuudesta syntymisensä aikana.