Hailaulun jättimenestys jatkuu – tekee nyt historiaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhan lastenlaulun uusi versio, korealaisen lastentuotteita valmistavan Pinkfongin Baby Shark nousi syksyllä viraalihitiksi Youtubessa. Nyt mielipiteitä jakavan kappaleen menestys jatkuu.

Baby Shark nousi kertaheitolla musiikkisinglejen suosiota mittaavan Billboard-listan sijalle 32. Sen myötä lastenlaulu on päihittänyt suosiossaan muun muassa Ariana Granden, Elle Gouldingin ja Lil Waynen tuoreet hittikappaleet. Kappaletta suoratoistettiin pelkästään kuluneen viikon aikana lähes 21 miljoonaa kertaa.

Osa vanhemmista pitää kappaletta rasittavana, minkä lisäksi se saattaa pian koitua myös heidän lompakoidensa kohtaloksi. Pinkfong suunnittelee New York Times -lehden mukaan lanseeraavansa muun muassa Baby Shark -aiheisia leluja, dvd:itä ja vaippoja.