Naisräppäri kiidätetty sairaalaan – twiittasi hetkeä myöhemmin itsemurhasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chicagosta kotoisin oleva räppäri Cupcakke tunnetaan roiseista ja avoimen seksuaalisista kappaleistaan. Nyt nousujohdanteista uraa tekevä tähti on otsikoissa synkemmissä merkeissä.

Cupcakke, oikealta nimeltään Elizabeth Harris, jakoi twiitin jossa hän kertoi suunnittelevansa itsemurhaa. Viesti herätti fanien huolen ja tähden läheiset hälyttivät poliisit hänen kotiinsa. Räppäri toimitettiin BBC:n mukaan sittemmin sairaalaan tarkkailuun.

Tänä vuonna Ephorize-albuminsa julkaissut 21-vuotias Cupcakke on noussut tunnetuksi erityisesti suorasukaisen tyylinsä ansiosta. Tähden on määrä esiintyä elokuussa 2019 Helsingissä järjestettävillä Flow-festivaaleilla.

https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/1082552522773065728