Kananmuna murskasi some-maailmanennätyksen! Kaikkien aikojen tykätyin Instagram-kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tänä aamuna kuinka Kardashianien perheen Kylie Jennerin titteli kaikkien aikojen suosituimman Instagram-päivityksen tekijänä haastetttiin 4. tammikuuta. Silloin suositussa sosiaalisen median palvelussa nimittäin julkistettiin valokuva kananmunasta.

Kylie on yksi maailman suosituimpia sosiaalisen median julkkiksia, ja taannoin hänen päivityksensä rikkoi Instagramin kaikkien aikojen ennätyksen. Päivityksestä, jolla Kylie paljasti aikoinaan Stormi-tyttärensä nimen, on tykätty 18,1 miljoonaa kertaa. Nyt Kylien ennätys on kuitenkin murskattu.

Instagramissa julkaistu valokuva kananmunasta oli kerännyt tähän aamuun mennessä jo 14,6 miljoonaa tykkäystä, mutta määrä nousee valtavalla vauhdilla ja vain muutama tunti myöhemmin kananmuna ohitti Kardashianien perheen Kylie Jennerin ennätyksen. Kananmunalla on nyt jo yli 25 miljoonaa tykkäystä, joita on siis kertynyt tänään jo huimat yli kymmenen miljoonaa.