Suomea ylistetään maailmalla: ”Maailman paras matkakohde vuonna 2019”

Lifestyle Matkailu · Stara.fi

100 vuotta täyttänyt Suomi sai taannoin valtavasti kansainvälistä huomiota, kun juhlavuoden kunniaksi matkailumediat ympäri maailmaa tutustuivat Suomeen ja ylistivät maatamme matkailukohteena läpi vuoden. Matkailumarkkinointi ei kuitenkaan loppunut juhlavuoteen, sillä se jatkuu edelleen.

Parhaillaan Business Insider -verkkolehti ylistää Suomea, jonka se on nostanut toimituksen suosikkien joukossa ykköseksi koko maailmassa. Lehti nimittäin toteaa, että Suomi on maailman paras matkailukohde tänä vuonna.

Business Insider kertoo Suomen olevan maailman onnellisin maa ja monipuolinen ruokamaa. Erityiset maininnat saavat muun muassa karjalanpiirakat, grillimakkara, sauna, Lapin lasi-iglut ja tietenkin myös jo aiemmin kansainvälistä huomiota saanut Kemin jäähotelli.