Koira pelasti kissan hukkumiselta – sankariteko videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat ja kissat ovat tunnetusti keskenään usein niin sanotusti tukkanuottasilla, mutta tarpeen vaatiessa niiltä löytyy myös ymmärrystä toisilleen. Nyt verkossa nähdään video, jossa kissa oli pudonnut jostain syystä suihkulähteeseen, mutta ei onnistunutkaan pääsemään sieltä omin avoin ylös.

Kissan henki oli vaarassa, koska sen voimat olisivat todennäköisesti jossain vaiheessa loppuneet. Pienikokoinen koira kuitenkin huomasi kissan ahdingon ja orastavasta vaarasta huolimatta meni auttamaan kissaa. Lopulta koira pani oman henkensä alttiiksi ja hyppäsi altaaseen pelastamaan kissaa.

Vedestä pois pääseminen oli hankalaa myös koiralle, joka onnistui kuitenkin saamaan ensin kissan kuivalle maalle ja lopulta ponnistelujen jälkeen myös itsensä. Tarina ei kerro kiittikö kissa henkensä pelastajaa vai ei.