Ystävänpäivälahja ikävälle exälle – nimeä torakka hänen mukaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ystävänpäivänä muistetaan perinteisesti rakkaita ja läheisiä, mutta nyt eräs eläintarha tarjoaa mahdollisuuden toisenlaiseen yllätykseen. Inhottavan ex-kumppanin nimen voi antaa torakalle.

Iso-Britannian Kentissä sijaitseva Hemsley Conservation Centre tarjoaa tänä ystävänpäivänä mahdollisuuden nimetä tarhassa asuvan torakan exän mukaan. Hyönteisten nimeäminen maksaa 1,50 puntaa, eli noin 1,70 euroa.

– Tarjoamme mahdollisuuden nimetä torakan arvottoman exäsi mukaan erityisen rakkauden juhlapäivän kunniaksi, eläintarha tiedotti.

Kerätyt tulot käytetään eläintarhan tulevia projekteja varten. Samanlaisen tempauksen järjesti muutama vuosi sitten New Yorkin Bronx Zoo -eläintarha.

 

View this post on Instagram

Now, we know it's a little over a month away, but we know you like to be organised! For those that don’t quite require revenge, there’s another way to make you feel better about getting back at your ex this Valentine’s Day. The HCC is offering the chance to name a cockroach in honor of your, or your friend's worthless ex-“someone” on this special holiday of love. We are highlighting these creatures through our ‘name a cockroach programme’ (we think adopt is a little too strong, after all – you probably don't want to adopt your ex) to raise money for our projects at the zoo. So, head on over to https://www.hemsleyconservationcentre.com/valentinescockroach #cockroach #hemsleyconservationcentre #valentinescockroach

A post shared by Hemsley Conservation Centre (@hemsleycc) on