Pikkupoika esitti Mortal Kombatin tunnarin – erikoisesta versiosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

A cappella tarkoittaa pelkästään laulaen tuotettua musiikkia. Siinä ei ole soittimia tai muuta säestystä, vaan laulaja tuottaa kaikki kappaleen äänielementit itse. Esittelemme nyt viraalivideon, jolla nähdään Mortal Kombatin tunnuskappaleen a cappella -versiona esittävä pikkupoika.

Mortal Kombatista on tehty alunperin elokuva, mutta enemmän se on saavuttanut kuuluisuutta tappelupelisarjana. Elokuvan teemakappaleena kuultava The Immortalsin Techno Syndrome on jäänyt elämään omaa elämäänsä. Siitä on esitetty lukuisia a cappella -versioita, mutta nyt viraalina leviävä renkutus lienee ikimuistoisin.

I do voices -nimimerkillä videoita Youtubeen julkaiseva pikkupoika on yrittänyt esittää oman versionsa Mortal Kombatin tunnuskappaleesta. Hänen suorituksensa ei mene välttämättä ihan nappiin, mutta katselukertoja on kertynyt jo pian kaksi miljoonaa kappaletta.