Lotasta suomalainen supermalli? Upea kaunotar nautti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka ikuistettiin taannoin Victoria’s Secretin koekuvauksissa.

View this post on Instagram

Made it to Bondi

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Vuodenvaihteessa Lotta esitteli miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen luonnollisesti erittäin eksoottinen näky. Normaalisti Lotta nimittäin poseeraa bikineissä aivan jossain muualla kuin avannon reunalla.

View this post on Instagram

Heyheyyy

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

View this post on Instagram

Leaving Hawaii like uff do I have to

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

View this post on Instagram

Summer was okay

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Lisäksi Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo yli 20.000 ihmistä.