Sotilaskone lensi vaarallisen alhaalta – kaupungin asukkaat järkyttyivät

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkin WTC-iskut kummittelevat edelleen monien amerikkaisten mielissä, ja siksipä harva haluaisikaan nähdä lentokoneiden kiitävät aivan pilvenpiirtäjien vierellä. Nyt Yhdysvalloissa on säikähdetty erittäin matalalla lentänyttä sotilaskonetta.

Tennesseen osavaltiossa sijaitsevan Nashvillen asukkaita kohtasi taannoin pelottava näky. Suurikokoinen C-17 -sotilaskone lensi erittäin matalalla. Näkyä kuvaavat videot ja kuvat levisivät nopeasti Twitterissä.

Lentokone harjoitteli Tennesseen kuvernööriksi valitun Bill Leen virkaanastujaisjuhlia varten. Juhlat siirrettiin sisätiloihin, mutta Associated Press -uutistoimiston mukaan sotilasvoimat päättivät silti koelentää C-17 -konettaan kaupungin yllä.