Raiskauksesta pidätetty Chris Brown iskee takaisin – haastaa nyt naisen oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, että suosikkiartisti Chris Brown pidätettiin Pariisissa epäiltynä raiskauksesta. 24-vuotias nainen väittää Brownin raiskanneen hänet viikko sitten Ranskan pääkaupungissa Pariisissa sijaitsevassa hotellissa. Kaksi muutakin miestä pidätettiin.

Ranskalainen nainen väittää Chris Brownin kutsuneen hänet Mandarin Oriental -hotelliin 15. tammikuuta. Kun he olivat jääneet kahden, oli Brown hyökännyt naisen kimppuun. Nyt artisti on päässyt vapaaksi poliisilaitokselta, eikä häntä asianajajansa mukaan odota rikossyyte.

Vapauttamisensa jälkeen Brown on sen sijaan iskenyt takaisin ja ilmoittanut haastavansa häntä raiskauksesta syyttävän naisen oikeuteen kunnianloukkauksesta Pariisissa.