Lentokentälle kuntosali – nyt voit treenata vaihdon aikana

Matkailu · Terhi Piiroinen

Baltimore-Washingtonin kansainväliselle lentokentälle on avattu kuntosali. Kyseessä on Roam Fitness -nimisen ketjun ensimmäinen toimipaikka, joka on ollut lentomatkustajien käytössä jo muutaman vuoden ajan. Kuntosalilta löytyy kaikki tarvittava – palautusjuomia ja lainattavia treenivaatteita myöten.

Mikäli haluaa hyödyntää lentojen vaihtamisen väliin jäävän ajan tehokkaasti, kannattaa harrastaa jonkinlaista liikuntaa. Amerikkalaisella Baltimore-Washingtonin kansainvälisellä lentokentällä toimiva kuntosali tarjoaa lainaksi treenivaatteet sekä peseytymismahdollusuuden. Kuntosalille on 25 dollarin kertamaksu tai jäsenille tarkoitettu 30 dollarin kuukausimaksu, Men’s Health uutisoi.

Maailmalla on olemassa muitakin kuntoiluun ja hyvinvointiin kannustavia liikuntapaikkoja lentokentillä. Pienet kuntoilunurkkaukset ja joogastudiot ovat yleistymässä. Esimerkiksi Indiapolisin lentokentällä on käytössä kuntopyörät, joita polkemalla voi ladata puhelimen akkua. Roam Fitness avaa 20 uutta toimipaikkaa lentokentille seuraavan viiden vuoden aikana.