Sieppaajalta paennut 13-vuotias oman löytöpalkkionsa – 25 000 dollaria

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin 13-vuotiaasta Jayme Clossista, joka onnistui pakenemaan häntä kuukausien ajan vankina pitämäänsä sieppaajaa. Tytön sieppaaja on sittemmin pidätetty.

FBI ja elintarvikevalmistaja Jennie-O lupasivat 50 000 dollarin rahapalkkion Jaymen löytymiseen johtavasta vihjeestä. Nyt Jennie-O on paljastanut luovuttavansa puolet kokonaissummasta itse sieppaajaansa paenneelle tytölle.

CNN:n mukaan yhtiö suunnittelee perustavansa rahaston, joka tukisi Jaymen tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, mitä lopuille löytöpalkkiosta tullaan tekemään.

Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva Jayme Closs katosi vanhempiensa murhan yhteydessä lokakuussa. Tyttö löydettiin tammikuussa harhailemassa tien viereltä 110 kilometrin päässä kotoaan. Murhista ja tytön sieppauksesta syytetään tekonsa myöntänyttä 21-vuotiasta Jake Pattersonia.