Vinkit miehille – näillä esittelyteksteillä saa enemmän mätsejä Tinderissä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tinderiä selatessa turtuu ja paatuu tarjontaan. Moni selailee profiilitarjontaa kiinnittämättä oikeasti huomiota sovelluksessa oleviin käyttäjiin. Mikäli mies haluaa enemmän mätsejä sovelluksessa, kannattaa hänen luoda tavallista houkuttelevampi profiiliteksti.

Aitoja ja mainioita mätsejä tulee harvemmin silloin, jos yrittää hurmata vastakkaisen sukupuolen ehdokkaat pelkästään profiilikuvan avulla. Esittelytekstin tarkoituksena on osoittaa, onko mätseillä potentiaalia surffata samalla aallonpituudella.

Icebrkr-sovelluksen luonut treffiasiantuntija Kevin Murray listaa Men’s Healthille, että kaikki alkaa omista mielenkiinnonkohteista.

Esittelyteksti toimii lyhyenä ja ytimekkäänä mainosmateriaalina omasta persoonallisuudesta. Ole rehellinen, oma itsesi ja kerro mitkä asiat saavat sinut innostumaan. Älä kuitenkaan turvaudu kliseisiin: ”Tykkään matkustella”, sillä kukapa ei pitäisi lomailusta palmun alla? Perinteisten kuvailujen sijaan kerro, minne haluaisit seuraavaksi matkustaa ja miksi.

Esittelytekstissä ei kannata luetella ominaisuuksia, joita tulevalta kumppanilta haluaa. Sen sijaan voi kertoa tilanteista, joissa näkee viihtyvänsä mielitiettynsä kanssa, kuten sunnuntaiaamuna puistokävelyllä.

Kannattaa myös kehua omia parhaita puolia, kuten sitä, että on oppinut hiihtämään uudelleen sitten lapsuuden. Se, että kertoo elävänsä stressaavassa arjessa ei välttämättä houkuttele neitokaisia tutustumaan esittelytekstiä enempää.

Ei kannata myöskään maalata itsestään liian ruusuista mielikuvaa, vaan pysyä totuuden äärellä. Omaa profiilia on myös hyvä päivitellä ahkerasti ja tarkastaa sen oikeakielisyys. Kirjoitusvirheet voivat olla joillekin luotaantyöntäviä, jos henkilö ei ole panostanut seuranhakuun edes sen vertaa. Hyvällä maulla laadittu esittelyteksti antaa aina enemmän mätsejä – se on varma. Panosta tekstiin, älä hymiöiden määrään.