Kylpypommi aikuiseen makuun – muuttaa veden gin & toniciksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tipaton tammikuu saattaa viedä viinanhimot kokonaan uudelle tasolle. Osa ihmisistä ryypiskelee kuivana kuukautena alkoholittomia juomia, toiset puolestaan välttelevät kaikkea sosiaalista elämää, etteivät he joutuisi kiusauksille alttiiksi.

Lahjatavaraliike Firebox on ottanut myyntiin kylpykuulat, jotka tuoksuvat alkoholille. Kuumaan kylpyveteen pudotettava tuoksupommi poreilee mukavasti kirpeän Gin & Tonic -drinkin hajuista tunnelmaa. Kukapa ei haluaisi kylpeä giniltä tuoksuvana?

Kymmenen euroa maksavassa pakkauksessa on kymmenen kylpypommia. Tuoksun lisäksi jokaisessa kylpykuulassa on veteen liukenevaa kookosöljyä huolehtimaan ihon hyvinvoinnista ja pehmeästä ihosta. Kylpypommeissa ei ole alkoholia.

Firebox