Amanda Harkimo nosti rintansa pääosaan – rohkea bikinikuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille useista eri televisio-ohjelmista tunnetuksi tullut realityjulkkis Amanda Harkimo on nähty muun muassa Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Viime päivinä Amanda on nähty upeissa bikinikuvissa.

View this post on Instagram

Mingle! #friday

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Nyt kuvat ovat saaneet jatkoa, kun Amanda poseeraa todella lähellä kameraa esittelemässä bikinivartaloaan. Kuvassa kasvoja ei näy, joten realityjulkkiksen povi nousee siinä ilmeisen tarkoituksella pääosaan.

Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Amanda Harkimo on nyt julkaissut itsestään Instagramissa upean valokuvan, jossa hän seisoskelee selin kameraan pienenpienissä bikineissä. Päivityksen mukaan kuva on ikuistettu Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Pääosaan kuvassa nousee DJ-julkkiksen bikinipeppu.