Christopher Nolanin uusi elokuva ilmestyy kesällä 2020 – nimi edelleen mysteeri

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Christopher Nolan on noussut parinkymmenen vuoden sisällä Hollywoodin kärkikastin ohjaajiin. Nyt miehen tulevan elokuvan ensi-iltapäivä on paljastettu.

Nolanin vaikutusvaltaisuudesta kertoo jotain se, että hänen seuraavan projektinsa ensi-iltapäivä paljastettiin ennen kuin elokuvasta tiedetään edes sen nimeä. Toistaiseksi nimetön projekti saapuu teattereihin The Hollywood Reporter -lehden mukaan Yhdysvalloissa 17. heinäkuuta 2020.

Ohjaajan tulevaa Imax-teattereissa julkaistavaa projektia on kuvailtu suureksi elokuvatapahtumaksi. Nolanin viimeisin elokuva, toisen maailmansotaan sijoittuva Dunkirk, poiki hänelle uransa ensimmäisen parhaan ohjaajan Oscar-ehdokkuuden.

Brittiläistainen ohjaajan tie Hollywoodin huipulle alkoi hänen toisen elokuvansa, Mementon myötä. Hänen tunnetuja töitään ovat The Dark Knight, Inception ja Interstellar.