Lehmä koki tuskallisen kuoleman silkan typeryyden vuoksi: ”Ihminen, joka heitti tölkin luontoon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on maailmanlaajuisesti tunnettu tehokkaasta kierrätyksestä, mutta kaikki eivät ole vielä ymmärtäneet, ettei esimerkiksi tölkkejä voi heittää luontoon. Olemme jo aiemmin kertoneet miten ne aiheuttavat karmaisevia kuolemia esimerkiksi lehmille, ja nyt tästä on saatu taas ikävä esimerkkitapaus.

Metsämaan Maito on julkaissut koskettavan päivityksen tragediasta, jossa sen NauruHelmi-lehmä koki tuskallisen kuoleman jonkun ajattelemattoman typeryksen vuoksi. Jokaisen pitäisi ymmärtää, että tyhjät tölkit eivät kuulu luontoon, mutta jonkun virheen vuoksi nyt koettiin erittäin valitettava kuolemantapaus.

– Nyt tulee kuva, jota todella toivomme ettei toistamiseen tarvitse ottaa. Ihana ensikkona (yhden kerran poikinut lehmämme) M. NauruHelmi on kokenut tuskaisen kuoleman syötyään silppurissa silppuutuneen alumiinisen metallitölkin, jonka joku on heittänyt pellomme, Metsämaan Maito kirjoittaa.

– NauruHelmi lypsi 48l ennen tapahtumaa pudottaen maidon nollaan ja sen syönti ja märehtiminen putosi teki samoin. Emäntä laittoi heti magneetin pötsiin, mutta alumiini ei tartu siihen. Joten tölkki on päässyt repimään suolistoa aiheuttaen massiivisen verenvuodon, johon NauruHelmemme kuoli.

– NauruHelmi kuoli emännän käsiin odottaessa naapuria lopettamaan. Toivon että jokainen joka heittää tölkin luontoon kokisi itse saman sisältä repivän tuskan mitä NauruHelmi on kokenut. Se tuskainen katse joka odotti emäntää pihatolla saa meidät voimaan pahoin, sillä joku ihminen joka heitti tölkin luontoon, tappoi meidän NauruHelmemme.