Tissikuvan syy selvisi – Amanda Harkimon rinnat juhlivat synttäreitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille useista eri televisio-ohjelmista tunnetuksi tullut realityjulkkis Amanda Harkimo on nähty muun muassa Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Kerroimme äskettäin miten Amanda julkaisi kuvan, jossa pääosaan nousivat hänen rintansa. Nyt syy kuvaan on selvinnyt.

Harkimo julkaisi nimittäin eilen itsestään kuvan, jossa hän poseeraa puolialastomana muun muassa verkkosukkahousuissa. Kuvatekstistä kuitenkin selvisi edellisen kuvan taustat, sillä Amanda kertoi kuvansa yhteydessä rintojensa täyttävän juuri viisi vuotta. Päivityksensä yhteydessä hän julkaisi rintojen synttäreihin viittaavan hashtagin #bdayboobs.

View this post on Instagram

Mingle! #friday

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on