Ensitreffeistä kannattaa tehdä ikimuistoiset – kukaan ei muista tylsää leffaa tai drinkkiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensitreffeillä on tarkoitus tutustua uuteen ihmiseen ja ennen kaikkea pitää hauskaa. Illanvietto voi parhaimmillaan olla ikimuistoinen kokemus, joka tekee vaikutuksen molempiin osapuoliin. Perinteisesti ajateltuna treffiohjelmasta vastaa se henkilö, joka tekee kutsun ensimmäisenä.

Toki uudet tuttavuudet voivat sopia deittien ohjelmasta myös yhdessä. Deittailuviidakossa kahaltessa saattaa käydä tylsillä ja samankaltaisilla treffeillä useaan eri otteeseen ilman, että tutustuminen jatkuu tapaamisesta pidemmälle. Elokuvailta drinkkien kera on jo niin nähty.

Men’s Healthin mukaan ikimuistoisten treffien ei tarvitse maksaa maltaita. Lounastreffit voi järjestää kauppahalliin, josta eväskoriin poimitaan juustoja, hedelmiä, leipää ja juomista. Sen jälkeen mennään puistoon piknikille. Deitin voi viedä myös pelihalliin, akvaariomaailmaan, konserttiin, pubivisaan tai huonepakopeliin.

Mikäli deittikumppani on kiinnostunut ulkoilusta, kannattaa hänet viedä kansallispuistoon retkeilemään. Ulkoilma-aktiviteetit ovat muutenkin oivia paikkoja uuden tuttavuuden henkilökemioiden kartoittamiseen. Minigolf tai markkinapäivä voivat olla todella hauskoja treffikokemuksia. Sisätiloissa puolestaan voi suunnata museoon, taidekurssille tai vaikkapa karaokea laulamaan.