Suuseksi johti naisen kuolemaan – lääkäri tuomittiin vankilaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Saksalainen plastiikkakirurgi Andreas David Nederbichler on tuomittu vankeuteen kuolemantuottamuksesta ja lukuisista raiskauksista. Miehen ansiosta hänen rakastajatar kuoli kokaiinin yliannostukseen seksileikin yhteydessä.

Niederbichler oli ripotellut salaa kokaiinia penikselleen ennen kuin 38-vuotias kampaaja Yvonne M. otti häneltä suihin. Nainen kuoli kokaiinin yliannostukseen. Oikeudessa kävi ilmi, ettei kyseessä ollut yksittäistapaus.

Niederbichler oli laittanut kokaiinia esinahkaansa ennen vagina-, anaali ja oraaliseksiä ainakin kolmen naisen kanssa. Syyttäjien mukaan hän oli myös lisännyt salaa huumetta seksipartnereilleen antamaan samppanjaan.

Plastiikkakirugi oli huumannut naiset tehdäkseen heistä myöntyväisempiä seksin aikana. Mirror-lehden mukaan Niederbichler tuomittiin teoistaan yhdeksän vuoden vankeusrangaistukseen.