10 punnan rihkamasormus paljastui 740 000 punnan timanttisormukseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kirpputorien ja muiden käytetyn tavaran myyntipaikkojen seuraaminen on muodostunut viime vuosina suosituksi televisioviihteeksi. Ajoittain kirpputoreilla tehdään myös todellisia huippulöytöjä, kun toinen toistaan arvokkaammat tavarat myydään pilkkahintaan.

Nyt Britanniassa on tehty todella harvinaislaatuinen löytö, kun 10 punnalla vuosikymmeniä sitten Debra Godadrdille myyty rihkamasormus paljastuikin peräti 740.000 punnan arvoiseksi timanttisormukseksi. Ennen myyntiä sormus oli ollut 33 vuoden ajan rasiassa.

Godadrd tutki sormusta ja päätti kysyä sen arvoa asiantuntijalta, koska hänen äitinsä oli menettänyt omaisuutensa ja tarvitsi rahaa. Hän ei ollut uskoa korviaan kuullessaan, että halpa sormus olikin todellisuudessa 27 karaatin timanttisormus. Nyt sormus myytiin Sothebyn huutokaupassa.