Muodoton lumipaakku paljastuikin kissaksi – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyytävät pakkaslukemat saattavat koitua ulkona liikkuvien lemmikkien kohtaloksi. Näin ei kuitenkaan käynyt Fluffy-nimiselle kissalle, joka selvisi rajusta paleltumisesta hengissä.

Yhdysvaltojen Montanassa asuva Fluffy löydettiin lumen piettämänä -23 asteen pakkasesta. Lumi oli paakkuuntunut tajuttoman lemmikin pitkiin karvoihin. Kissa oli niin pahasti paleltunut, ettei eläinlääkärin lämpömittari edes kyennyt lukemaan sen lämpötilaa.

Eläinlääkäri Jevon Clark ei voinut muuta kuin yrittää saada kissan lämpötilaa nousemaan kuumalla vedellä, lämpöpeitoilla ja lämpötyynyillä. Kuin ihmeen kaupalla Fluffy onnistuttiin lopulta pelastamaan.

Jopa Fluffyn turkki pysyi koettelemuksen jäljiltä yhtä pörheänä kuin ennenkin. ABC7-uutissivuston mukaan yksi asia on kuitenkin muuttunut lemmikin elämässä. Se on nykyään puhtaasti sisäkissa, eikä kodin ulkopuolelle ole enää asiaa.

 

Amazing success and survival story from this week. Some clients found their injured cat buried in snow. They brought…

Publiée par Animal Clinic of Kalispell sur Mardi 5 février 2019