Upea tulos! Taiteilija photoshoppaa julkkikset nuorempien versioidensa kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähtien tyyli muuttuu usein vuosien varrella merkittävilläkin tavoilla. Muusikoiden ja näyttelijöiden muuttuminen iän myötä tulee hauskalla ja kiinnostavalla tavalla esiin hollantilaisen Ard Gelinckin kuvissa.

Digitaiteilija Ard Gelinck yhdistelee supertähtien vanhoja ja tuoreempia kuvia. Photoshop-taian avulla hän saa kuvat näyttämään siltä, kuin julkkikset poseeraisivat yhdessä nuorempien versioidensa kanssa.

Eri ikäisten versioidensa kanssa poseeraamassa nähdään muun muassa Freddie Mercury, Justin Timberlake ja Madonna. Photoshoppauksiin päästään tutustumaan Gelinckin Instagram-tilillä.

 

View this post on Instagram

#10yearchallenge ❤ . "I don't worry about my age because I know I look beautiful anyway… 😍😏 But having said that, I just think that sometimes age is a good quality because age means experience. And I'm using all the experience I've gathered over the years to benefit by. And to be honest I don't worry about it because why should anybody worry about age because there's nothing you can do about it. You can't get younger. And as far as I'm concerned I just want to pack in as much of life and fun and having a good time as much as I can within the years I have." -Freddie Mercury (From an interview in 1985) . 👉P.S. Words to live by…💪 . 📷 Many of you guys asked me to post this photo so here! Credits and thanks to @ardgelinck for making it🙏 . #FreddieMercury #age

A post shared by Freddie Mercury Fan Club (@freddiemercuryclub) on