25-vuotias Tammerfest juhlii nimekkäällä artistikattauksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä 25. kertaa järjestettävä kaupunkifestivaali Tammerfest on julkistanut pääareenan ohjelmistonsa. Eri tapahtumapaikoissa, pääareenalla ja klubeilla, vierailee vuosittain noin 80.000 ihmistä. Pääareena Ratinanniemi teki viime kesänä kaikkien aikojen yleisöennätyksen saavuttaen 30.000 lipun myynnin.

Tammerfest on kiinnittänyt ohjelmistoonsa nimekkään joukon suomirockin, -popin ja -rapin edustajia. Avauspäivänä torstaina Ratinanniemessä esiintyvät JVG, Kaija Koo, Sanni ja Ellinoora sekä Kolmas Nainen. Ulkomaisen esiintyjän paikan ottaa ruotsalainen The Gardigans.

Perjantaina kuullaan myös Ville Valon ja Agentsin yhteisprojektin tuloksia. Rauli Badding Somerjoen kappaleet ovat saaneet uudet sovitukset ja Valon tulkinnan. Lavalle nousevat lisäksi Elli Haloon soolokokoonpano Ellips, Apulanta, Juha Tapio, Ismo Alanko ja Eppu Normaali.

Päätöspäivän ohjelmistossa ovat mukana Lauri Tähkä, Vesala, Popeda, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, J. Karjalainen, Anna Puu ja Vesta.