Maailmanloppu tulee taas: ”Ihmiskunnalla aikaa joulukuun loppuun”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailmanloppua on ennustettu yhtä kauan kuin ihmiskunta on ollut ympäröivästä todellisuudesta tietoinen. Nyt maailmanlopun on ennustettu tapahtuvan 28. joulukuuta tänä vuonna.

Maailmanlopun ennustuksista kertovan teoksen kirjoittanut David Montaigne on sanonut, että aikamme loppu koittaa joulukuussa vuonna 2019. Syyt ovat geologiset ja astrologiset, sillä planeettojen asettuminen vaikuttaa maapallon ilmastoon ja sen myötä ympäristökatastrofeihin. Apokalyptiset tapahtumat saavat alkunsa 21. joulukuuta.

Luonnonkatastrofit alkavat maan kuoren liikehdinnästä, joka puolestaan johtuu hänen mukaansa maapallon napojen paikkojen muuttumisesta. Tulivuoren purkaukset, jättiaallot ja maanjäristykset tulevat tuhoamaan kaiken elollisen planeetaltamme. Montaigne on kertonut ennustuksista nettisivuillaan.